Szeretettel köszöntjük a Dunakanyar legszebb részén, a Börzsöny lábánál, a pilisi hegyekkel szemben a

SÓLYOMSZIGET VENDÉGHÁZBAN

Nyaralónk a Duna partján, nagyon zöld övezetben, átmenő forgalomtól mentes, csendes, madárcsicsergős zsákutcában található 2 perces sétára a környék legmenőbb homokszigetétől, ami tényleg menőbb, mint akár a Balaton! Itt el lehet férni, nincs tömeg, a víz nem állóvíz, szabad a strand, azaz nem kell fizetni érte, gyönyörű a panoráma bármelyik irányba is nézünk.

A gyerekek bátran homokozhatnak, lubickolhatnak, horgászhatnak, kagylót gyűjthetnek kedvükre, biztos nem fog eszükbe jutni kütyüket nyomkodni. És mindez szemben a házzal.

Vendégházunk egy ikerház fele, nagyon kedves nyugdíjas másik „féllel”.

A tulajdonosok a közelben laknak, a nyaralóban CSAK AZ ADOTT CSALÁD TARTÓZKODIK, senki más.

 

3 különálló helységben 5+2 fő elszállásolására van lehetőség. A hálóhelységek, egy fürdőszoba és 2 terasz az emeleten található, a földszinten kapott helyet az önellátásra tökéletesen megfelelő konyha (7fős társaság részére is bőven lehet készíteni meleg ételt), még egy fürdőszoba, ill. egy fedett terasz, ahol grillezni, pingpongozni is lehet. 

A hűtő-fűtő klímával felszerelt nappali szobában kialakításra került egy minikonyha, így már húvösebb időben sem kell a földszintre menni egy kávét feltenni.

Bababarát szálláshely vagyunk, szívesen is látunk gyerekes családokat, hiszen magunk is azok vagyunk!

Babaágyat, etetőszéket, fürdetőkádat, WC szűkítőt biztosítunk térítésmentesen.

A kertben egy 6 fős  székelyföldi dézsa szolgálja a felüdülést - nyáron hűst, ősztől tavaszig pedig a parajdi sós vízben lehet élvezni pihentető gyógyító hatását.
Gyerekeknek egy kétállású hinta, kismotorok, kiskonyha valamint krétafal nyújt szórakozást.

Természetesen párokat, barátokat is szívesen látunk, a hely adott a kikapcsolódáshoz, akár aktív, akár csendesebb pihenésről legyen is szó!

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!